La nostra tecnologia

El que ens fa diferents

Tres pilars fonamentals

Alt estalvi energètic

Gràcies a l’alta qualitat i inèrcia tèrmica dels diferents components del nostre sistema de calefacció aconseguim un alt estalvi energètic i econòmic

Control centralitzat

Control i regulació del sistema de calefacció amb el cronoprogramador o directament des del teu smartphone

Zero manteniment

Sistema de calefacció elèctrica sense combustibles, gasos ni calderes. No necessita manteniment i és respectuós amb el medi ambient

%

Calefacció respectuosa amb el medi ambient. Zero emissions

%

Fins a un 35% menys en la contractació de la potència elèctrica

%

Fins a un 50% menys d'energia consumida que una calefacció de gas

%

Sistema amb un rendiment del 100%. Sense combustibles, gasos ni calderes

Punt 1

Alt estalvi energètic

L’eficiència energètica d’un sistema de calefacció és directament proporcional al rendiment de cada un dels seus components. Technofont cuida cada detall en tots els components, assolint així un alt grau d’eficiència energètica: 24 hores de calor per tan sols 9 hores de consum.

Cos d’alumini

En la fabricació dels nostres radiadors elèctrics utilitzem un cos d’alumini d’alta qualitat i màxima classificació en rendiment tèrmic, el que suposa més de 140 Kcal per cada element. Afavorint la convecció i per tant una ràpida climatització de l’espai a calefactar.

Resistència elèctrica

Utilitzem una resistència elèctrica formada per un nucli ceràmic i una doble funda d’acer inoxidable que permet un comportament singular en desprendre progressivament la temperatura acumulada. Restitueix 24 minuts de calor per només 8 minuts de consum. Cal destacar que és l’única del mercat de classe II (sense toma de terra i màxima seguretat en estar protegida de curtcircuits).

Fluït termoportador

El nostre exclusiu fluït termoportador és un líquid ecològic, amb una durada de per vida i amb certificació farmacèutica que pot assolir una temperatura màxima de 81,7 °C i que no pateix cap alteració entre els -40 °c i els +300 °c. És un dels components clau dels nostres radiadors gràcies a la seva inèrcia tèrmica.

Sistema crono-proporcional

El sistema crono-proporcional és el comportament electrònic dels nostres radiadors, conjuga dos factors: temps i rendiment. Regula el temps de consum, reduint-lo a mesura que el radiador s’aproxima a la temperatura sol·licitada, evitant així pics de temperatura, el que comporta un important estalvi econòmic.

Avalat per la Universitat de Lleida

El sistema de calefacció Technofont va ser sotmès a estudi pel Centre de Recerca en Energia Aplicada (CREA) de la Universitat de Lleida. CREA és un centre especialitzat en recerca sobre l’estalvi i eficiència energètica. El rigorós estudi va concloure que el sistema Technofont és clarament superior a qualsevol altre sistema elèctric de calefacció del mercat i que el consum és molt similar, o inclús inferior, a un sistema amb caldera de gas.

Punt 2

Control centralitzat

Control i regulació del sistema de calefacció amb el cronoprogramador o directament des del teu smartphone. 

Optimitzador de potència

L’optimitzador de potència és una tecnologia exclusiva i patentada de Technofont. Aquest dispositiu et permetrà contractar fins a un 35% menys de potència elèctrica que la que en un principi seria necessària, traduint-se en un important estalvi econòmic.

Control i regulació del sistema de calefacció amb el cronoprogramador o directament des del teu smartphone.

Cronoprogramador

Dispositiu que permet centralitzar la gestió de tots els radiadors (model “New Classic”) programar-los setmanalment i amb l’opció d’establir fins a 6 zones de programació.

Més informació

Smartphone

Control de la teva calefacció des d’una aplicació multidispositiu compatible amb assistents de veu. Encén i apaga els radiadors, estableix horaris, regula la temperatura…

Més informació

b3lineicon|b3icon-switches||Switches

Encén i apaga

Encén i apaga els radiadors (en grup o individualment) en qualsevol moment.

b3lineicon|b3icon-clock||Clock

Estableix horaris

Automatització del teu sistema de calefacció en funció a les teves necessitats.

b3lineicon|b3icon-mobile-devices||Mobile Devices

Multidispositiu

Controla el teu sistema de calefacció des de qualsevol dispositiu.

b3lineicon|b3icon-line-chart||Line Chart

Regula la temperatura

Estableix la temperatura desitjada en cadascuna de les estances de la casa.

Punt 3

Zero manteniment

El sistema de calefacció elèctrica de Technofont no necessita cap mena de manteniment, ja que es tracta d’una instal·lació sense caldera, tubs ni cables. Tot i això comptem amb un servei tècnic propi que t’assistirà en els possibles dubtes i problemes que et puguin sorgir.

També és una calefacció respectuosa amb el medi ambient, ja que s’alimenta a base d’energia elèctrica i no genera cap classe d’emissió al medi ambient.

Coneixes els nostres productes?

Descobreix la nostra gamma de productes de calefacció