Sobre nosaltres

Technofont, empresa creada el 2004 amb fàbrica a Reus, Tarragona, dedicada a obtenir el màxim benestar i confort a la llar, a través d’un sistema propi de calefacció. Aquest sistema disposa d’una tecnologia avançada per afavorir el consum eficient i intel·ligent d’altes prestacions per a obtenir, com a resultat, l’estalvi energètic.

Des de les nostres modernes instal·lacions de R + D i producció, hem desenvolupat un sistema intel·ligent de control domòtic que, aprofitant l’electricitat, garanteix un rendiment proper a el 100% amb mínim consum.

El nostre èxit rau en tot l’equip de persones que treballen diàriament en Technofont, amb passió i esforç, per seguir oferint desenvolupament tecnològic, qualitat i un servei a client impecable.

 

Fins a 10 anys de garantía

Oferim 10 anys de garantía en alumini, 3 anys (ampliable a 5) en components electrònics i 2 anys de  d’obra i desplaçament.

Tecnologia exclusiva

Technofont comptem amb tecnologia pròpia, exclusiva i patentada per aconseguir la màxima fiabilitat i rendiment energètic.

DESCOBRIR TECNOLOGIA

Servei tècnic propi

El sistema de calefacció Technofont no necessita manteniment, tot i això comptem amb servei tècnic propi que t’assistirà en tot moment.

SABER-NE MÉS

Venda directa

A Technofont som fabricants, no trobaràs el nostre sistema en grans superficíes. Contacta amb nosaltres o amb qualsevol dels nostres instal·ladors autoritzats.

CONTACTAR AMB NOSALTRES

Més de…

Anys d'experiència

Instal·ladors autoritzats

Instal·lacions realitzades